Valitse sivu

Tilausehdot

1. Yleistä
Tilausehdot sisältävät Rusanen MicroClean Oy:n ylläpitämän (jäljempänä
”Palveluntarjoaja”) pöytäliinojen vuokrauspalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) tilauksia koskevat ehdot.

Juhlaliinat.fi -verkkopalvelun palveluntarjoajan yhteystiedot:
Rusanen MicroClean Oy
Linnanherrankuja 9
00950 Helsinki

Käyttäessään Palvelua ja vuokratessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy näistä tilausehdoista ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.
Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja pidättää myös oikeuden tehdä muutoksia palvelun sisältöön (mukaan lukien nämä tilausehdot) ilmoittamatta siitä erikseen käyttäjälle.

2. Tilaus
Tilaus pöytäliinojen vuokrauksesta tapahtuu, kun asiakas lähettää tilauksensa Palvelun kautta ja maksaa tilauksen. Tilaus astuu voimaan, kun Palveluntarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen sähköpostilla.
Käyttäjällä on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia siitä.
Toimitus on tapahtunut, kun Palveluntarjoaja on jättänyt Matkahuollon toimitettavaksi tilauksen tai osan tilauksesta.
Kun Käyttäjä on tehnyt tilauksen ei Palveluntarjoajalla ole enää oikeutta muuttaa sopimusehtoja.
Palveluntarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

3. Hinnat
Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta. Poikkeuksena selkeästi virheellinen hinta.
Tilauksen lopulliseen hintaa lisätään toimitus- ja palautuskulu. Toimituskulu hinnoitellaan tilauksen kokonaispainon mukaan. Palautuskulu on kiinteä riipuen siitä, toimittaako Käyttäjä palautuksen Matkahuollon lähimpään pisteeseen, vai noidetaanko palautus Käyttäjä ilmoittamasta osoitteesta. Kulloinenkin toimitus- ja palautuskulu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.

4. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

5. Toimitusehdot
Palveluntarjoaja toimittaa vuoraamansa tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen, Matkahuolto Oy:n, kanssa tekemiensä kuljetussopimusten perusteella. Toimitus- ja palautuskulut lisätään tilauksen hintaan.

Toimitusaika määräytyy tilauskohtaisesti. Toimitusaikaan vaikuttaa tuotteen varastotilanne, saatavuus, lähetyksen määrä sekä tilaajan valitsema toimitustapa.

Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

Käyttäjä on velvollinen antamaan tilauksen toimitusosoitteen oikeassa muodossa. Käyttäjä vastaa paketin toimittamisen lisäkustannuksista, mikäli toimitus joudutaan uusimaan virheellisten osoitetietojen takia. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

6. Tilauksen peruutus
Käyttäjällä on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia siitä. Toimitus on tapahtunut, kun Palveluntarjoaja on jättänyt Matkahuollon toimitettavaksi tilauksen. Mikäli peruutus tehdään sen jälkeen, kun toimitus on jo tapahtunut, veloitamme koko tilauksen hinnan.

7. Viallinen tuote
Viallisesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee ilmoittaa Palveluntarjoajalle välittömästi. Palveluntarjoaja korvaa viallisen tai kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen uudella tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ostajalle hyvitetään viallisen tuotteet osuus vuokrahinnasta.

8. Vuokrauksen yhteydessä rikkoutuneen pöytäliinan korvaaminen
Käyttäjä on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä kadonneesta, rikkoutuneesta tai muuten käyttökelvottomaksi menneestä tuotteesta seuraavasti:

• Servietti 3,40 €/kpl
• Pöytäliina 2 (145×145) 42,80 €/kpl
• Pöytäliina 4 (145×210) 57,00 €/kpl
• Pöytäliina 6 (145×270) 82,00 €/kpl
• Pöytäliina 8 (145×325) 98,60 €/kpl
• Tsehov 1) 64 €/kpl
• Tsehov 2) 264 €/kpl
• Tsehov 3) 364 €/kpl
• Midsummer 1) 64 €/kpl
• Midsummer 2) 264 €/kpl
• Midsummer 3) 364 €/kpl

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

9. Riitojen ratkaisu
Näistä tilaus- ja toimitusehtoista aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näitä ehtoja koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Etelä-Savon käräjäoikeudessa.